Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

GPO Spectra™ 6x 3-18x56i BRi

GPO Spectra™ 6x 3-18x56i BRi

Formålet med GPO SPECTRA sigtet er at tage dine skydningsoplevelser til et helt nyt niveau. Udstyret med GPObright™ optik, iCONTROL™ belysningsenhed, BRi sigtemiddel, 30mm kikkertrør og PASSIONtrac™ tårne er dette sigte pakket fuld af ydeevne for at hjælpe dig med at nyde din lidenskab.

En stor 56mm frontlinse og 3-18x forstørrelse gør dette sigte et ideelt valg ved de fleste jagtformer og under selv de laveste og hårdeste lysforhold.

Optik

Et optimeret 2-linset system er det endelige produkt, der er skabt, når flere ED (ekstra lav-dispersions) glaslinser er kemisk lamineret for at fremstille en enkelt optisk linse. Laminerende linser minimerer lys refleksion på overfladen af ​​flere linser, hvilket skaber forbedret opløsning og farvekontrast samt minimerer kromatiske afvigelser (farvefejl). Denne fordel er tydelig med alle GPO-produkter, der er udstyret med dette system. Denne højt ydende proces findes rutinemæssigt på det fotografiske marked i de fineste objektiver og er nu overgået til førsteklasses sportsoptik.

GPObright™

Patenteret belægningsproces, der maksimerer lystransmission gennem hver overflade af et optisk element. Når lys rammer en optisk overflade, kan selv højt ydende glas (uden belægning) reflektere op til 5% af dette lys og omdirigere det, så det ikke transmitteres rigtigt gennem resten af det optiske system. Når disse højt ydende linser er vakuumcoatet med GPObright™ flerlagsbelægningen, passerer op til 99,7% af det tilgængelige lys gennem hver optisk overflade. Dette gør det muligt at opnå en samlet lystransmission for hele kikkerten på 90%.

Konstruktion

Ved at tilbyde 6x zoom i modsætning til standard 4x zoom, opnås både et stort synsfelt ved den lavest forstørrelse og flere detaljer ved den største forstørrelse. Du får med andre ord det bedste fra begge verdener. Den indbyggede Throw lever gør det desuden nemt at styre forstørrelsen, selv med handsker på.

Kikkerthuset er vandtæt og beskyttet mod indvendig dugdannelse. Et Nitrogengas fyldt kikkerthus beskytter ikke kun mod regn, dug og fugt men også mod støv og snavs. Det betyder at de indvendige optiske komponenter altid er rene og klar til brug.

iCONTROL™

Belyst BRi sigte i andet billedplan med markering for simpel holdover ved skud på længere afstande (sigtet forbliver samme størrelse ved alle forstørrelser og dækningen af målet er dermed minimalt).

 • Belysningsenhed med ekstremt fin mikrofiberoptisk DOT
 • Kontinuerlig justering af belysningen mellem meget svag og kraftig
 • Slukker automatisk for belysningen, når sigtet har været stille i mere end tre timer
 • Advarer brugeren, når batteriet har 15% strøm tilbage

PASSIONtrac™ tårne

Med interne komponenter i aluminium og messing, sikrer dette system pålidelige og ensartede justeringer hver gang du betjener tårnet. Ud over de højt ydende interne komponenter har PASSIONtrac™ også en enkel frakoblingsfunktion der gør det nemt og hurtigt at nulstille tårnet.

Features

 • 2-linset optisk design ED (ekstra lav dispersion) glas elementer og 90% lystransmission
 • Fuld GPObright™ multilagsbelægning på alle linseflader
 • 30mm helstøbt kikkertrør i aircraft-grade aluminium
 • Belyst BRi sigtemiddel med iCONTROL™ belysningsenhed i andet billedplan (SFP)
 • Vandtæt og dugfri konstruktion med Nitrogengas
 • Hurtig fokuserende øjestykke (let skarphedsindstilling og uønsket bevægelser reduceret til et minimum)
 • Lavprofil lukkede tårne hjælper til at holde en slank og minimal profil på sigtet
 • Indbyggede Throw lever gør det nemt at styre forstørrelsen, selv med handsker på

Leveres inklusive beskyttelsesdæksler, batteri, Throw lever, mikrofiberklud og Dansk manual.

7.999,00 kr.

Varenummer A78000660 Kategorier ,
Model 3-18x56i
Forstørrelse 3-18x
Frontlinse diameter 56mm
Synsfelt på 100m 11,1 – 1,9m
Zoom faktor 6x
Billedplan 2 (SFP)
Lystransmission (ISO 14490-5:2005) 90%
Øjeafstand 95mm
Parallakse 10m
Inddeling pr. klik 1cm
Maksimum justering 250/250cm
Dimensioner 360x85x54mm
Vægt 830 gram
Opspænding (for/bag) 45,1/63,4mm
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.