Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

BALLISTOL Stichfrei® pumpespray mod myg og flåter

BALLISTOL Stichfrei® pumpespray mod myg og flåter

Myggebalsam

Beskytter huden mod myg, flåter og hestefluer i op til 8 timer . Indeholder olier, der plejer huden og virker forfriskende. Beskytter også mod solskoldning (UV-B SPF 6).

Egenskaber:

  • holder irriterende og farlige insekter væk i op til otte timer
  • mod myg, flåter, myg, hestefluer
  • også effektiv mod tropiske myg og bidende fluer
  • plejer huden 
  • indeholder UV-B filtre (SPF 6)
  • dermatologisk testet for uskadelighed
  • forfriskende behagelig lugt
  • testet i ekspeditioner i troperne

Bare spray det på din hud og glem alt om flåter og irreterende fluer. Stichfrei er blevet testet for sin toksikologiske ufarlighed og bruges med succes på alle kontinenter: Det være sig i de tropiske jungler i Brasilien, Finlands skove og søer, de subtropiske regnskove i Himalaya eller Afrika, eller den subtropiske zone i Australien. Stichfrei overbeviser dets brugere over hele verden.

På grund af de planteolier, den indeholder, plejer Stichfrei med sin behagelige lugt også at pleje din hud og beskytte den mod dehydrering. UV-B-filteret, som det indeholder, beskytter også din hud mod solskoldning. Sammen med insektafvisende middel er det den ideelle kombination for lystfiskere, vandrere, badeskønheder og soltilbedere. Stichfrei er blevet belønnet med ‘meget godt’ i alle dermatologiske test.

pumpespray 100 ml

77,00 kr.

Varenummer A69216000 Kategorier ,

ADVARSEL

Brandfarlig væske og damp. Skadeligt for vandlevende organismer med langtidseffekter. Holde utilgængeligt for børn. VED KONTAKT MED ØJNENE: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern kontaktlinser, hvis de findes og er lette at gøre. Fortsæt med at skylle. I tilfælde af brand: Brug skum til slukning. Opbevares i en lukket beholder. Bortskaf indholdet/beholderen til genbrug.

Dataark

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.