Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
30 dages fuld returret
Fri fragt over 499 kr.
Hurtig levering

Slide

PYRAENEES HUNTING JACKET

100% Polyester lydløst yderstof. Høj-isolerings
polstring (60g, 100% Polyester)

5 lommer : 2 store frontlommer,
2 håndvarmelommer, 1 indvendig lynlåslomme.
839,00 DKK SE
PRODUKT
Jagttøj: Hold kroppen smidig i alt slags vejr

Her på scanjagt.com kan du finde et stort udvalg af jagttøj i høj kvalitet til meget fornuftige priser. Alt vores jagttøj er egnet til det danske vejr. Du finder både tyndt tøj, som er godt til de varmere dage, eller tykkere tøj, som isolerer og holder på varmen i de koldere dage. 

Med alt det som kendetegner professionelt jagtudstyr - undtagen prisen

På scanjagt.com finder du et stort univers af kvalitetsprodukter til dit aktive jagtliv! Desuagtet om du er erfarent jæger eller først lige begyndt at snuse til jagtlivet vil du kunne finde udstyr til nybegynderen såvel som til den mere erfaren jæger. 

Lad intet stoppe dig

Her på shoppen er vi eneforhandler af en lang række stærke europæiske brands som leverer samme kvalitet som mærkevarerne – bare billigere.

Jagtkikkert: Lav vægt, Høj effekt

Hos Scanjagt.com er vi selv jægere. Og vi ved at der bliver stillet høje krav til udstyret. Derfor kan du altid regne med at du får den bedste kvalitet til den bedste pris.

Mindre besvær, Større frihed

Vores skydestokke sikrer et stabilt underlag ved affyring af riffel. Hvad enten det er stående, knælende eller siddende har vi flere gode modeller til meget skarpe priser du kan vælge imellem.

ALLE SÆSONENS TILBUD

See all>

VI TAKKER FOR DIN INTERESSE, OG VELKOMMEN TIL SCANJAGT.COM

Vi fører et stort udvalg af jagttøj og jagtudstyr. Vores erfaringer rækker vidt. Derfor arrangerer vi også jagter for vore kunder. Vi har blandt andet arrangeret både elgjagt og gåsejagt. Vi glæder os til dit besøg.

GUNTEX
HART HUNTING

mest populære produktER

Se alt >

Jagtudstyr: Skånsom for dig. Skånselsløs over for dit bytte

Selvom du køber dit jagtudstyr via vores webshop, så søger vi naturligvis for, at du stadig kan få god hjælp, råd og vejledning til at vælge de rigtige produkter. Du er naturligvis også altid velkommen i vores fysiske butik på Ørkebyvej 13, 5450 Otterup.

Scanjagt.com: Gør enhver jagt til en fornøjelse

Hos Scanjagt.com har vi både jagttøj til herre og damer. Du har mulighed for at bestille et komplet sæt jagttøj fra top til tå i vores webshop eller fysiske butik i Otterup. Vi har nemlig et stort udvalg af alt fra bukser, trøjer og støvler til huer, handsker og strømper m.m.

Ingen kompromiser – kvalitet i alle detaljer

Når du køber et produkt fra vores store udvalg af jagttøj og jagtudstyr, kan du regne med den bedst mulige holdbarhed og beskyttelse, så du kan gå på jagt med maksimal effektivitet – under alle forhold.

 

Jagtundertøj: Funktionelt og åndbart

Det rigtige termoundertøj er vigtigt for både bevægelsesjagt eller mere stillestående jagt. Find det sæt som passer til dit behov eller årstiden i vores kategori for termoundertøj.

 

Jagthandsker: Vandtætte og varme

Gode jagthandsker er uundværlige, når du skal håndtere dit skydevåben korrekt. Se hele vores udvalg af jagthandsker i vores kategori for jagthandsker.

SKRIV DIG OP TIL VORES KUNDEKLUB

Vær den første til at modtage de seneste tilbudfra Scanjagt.com

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.